Välkommen till SSTB - Swedish Software Testing Board

Som den störst erkända och växande testcertifieringsorganisation i världen har ISTQB (International Software Testing Qualifications Board) nu nått mer än 500 000 certifierade testare i över 80 länder. SSTB, som är ett av ISTQB:s nationella organ, har nu genomfört mer än 8700 examineringar och utfärdat mer än 6700 certifikat. Förutom på engelska erbjuder SSTB en svensk standard och svensk testcertifiering enligt den internationella standarden.

Worldwide Software Testing Practices Survey 2017

Som en fortsättning på utgåvan av Worldwide Software Testing Practices Report 2015, har en ny enkät tagits fram med tanke på att behoven för, och hos test, har förändrats. Enkäten har tagits fram av ISTQB®-marknadskommitté och godkänts av ISTQB®:s nationella board, ackrediterade kurshållare och examensorgan över hela världen. Läs mer....

Det tar ca 10 minuter att fylla i enkäten. Starta här.

Varför välja en kurshållare som är ackrediterad av ISTQB

En ISTQB-ackrediterad kurshållare är någon som har omfattande kunskap och erfarenhet inom test och kan ge ytterligare insikter i testterminologi och kursplanernas innehåll för att göra det lättare att uppnå ISTQB-certifiering.
En kurs från en ISTQB-ackrediterad kurshållare garanterar att innehållet täcker alla avsnitt och delar enligt Syllabus / Kursplan och är därför ett bra underlag inför din ISTQB-examinering. Läraren är också certifierad och har också pedagogiska kunskaper.
Läs mer här

ISTQB:s produktportfölj

Dessa examineringar erbjuder SSTB